Kaarinan Taitoluistelijat ry


Kaarinan jäähalli
Erotuomarinkatu 6
20780 Kaarina

Yhdistysrekisteritunnus
2257732-9

 

Yhteyspäällikkö

Vroni König-Salmi

yhteyspaallikko@kaarinantaitoluistelijat.fi

050 468 6879

 


Arvoisa yhteistyökumppanimme,

 

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut

Kaari Taitoluistelijat ry, 2257732-9

 

Verkkolaskuosoite: 003722577329

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

 

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.

Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

 

Sähköpostilaskun osoite: 22577329@scan.netvisor.fi

• Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla

eri nimi.

• Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.

• PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).

• PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.

• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.

• Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

 

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

 

Kaari Taitoluistelijat ry

22577329

PL 100

80020 Kollektor Scan

 

• Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä

mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.

• Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta

varten.

• Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

 

Pankkiyhteys:

Turun Seudun Osuuspankki:

FI25 5710 8320 0959 49

OKOYFIHH


 

 

myClub-jäsenpalvelu

Kaarinan Taitoluistelijat ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

Pyydämme huomioimaan, että kaikki alkaneen kauden 2022–2023 laskut (esim. kausimaksut sekä joukkueen maksut) tulevat laskuna myClubista. Laskut tulevat sähköpostiin sekä ovat näkyvillä ja ladattavissa myös myClub -palvelussa.

Tilinumero on laskuilla muuttunut uuden järjestelmän myötä, joten tarkista että maksu lähtee oikealle, laskussa mainitulle tilille.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. Suosittelemme lataamaan puhelimeen myClub-sovelluksen, jotta kaikki tiedotteet saavuttavat teidät mahdollisimman helposti, emmekä näin tuki sähköpostejanne tai whatsapp- kanavianne.

Kiitos!

terv. seuran toimihenkilöt

 

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista laskutukseen liittyen voit ottaa yhteyttä: laskutus@kaaritaitoluistelijat.fi
 

myClub käyttöohjeet löydät täältä: https://help.myclub.fi/