Taija Alfthan

Diamond Edges -joukkueen vastuuvalmentaja. Mukana joukkueiden Golden Edges, Little Edges ja Mini Edges valmennustiimeissä. Star Edges -kehitysryhmän vastuuvalmentaja.

Yhteystiedot: 
taija@kaarinantaitoluistelijat.fi
puh. 041 310 2146

Parasta valmentamisessa
Parasta valmentamisessa on se, että saa työskennellä ihmisten, niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin, kanssa. Samalla kun itse jakaa omaa osaamista lajiin ja liikuntaan liittyen, auttavat kokemukset luistelijoiden kanssa kehittymään valmentajana. Pidän siitä, että työssä pystyy jatkuvasti kehittymään.

Olen valmentanut Kaarinassa vuosina 2015–2019 ja palasin seuraan keväällä 2022.

Muodostelmaluistelussa hienointa
Muodostelmaluistelussa yhdistyy taide ja urheilu aivan erityisellä tavalla. Vauhti, taidokkuus ja eläytyminen yhdessä mielenkiintoisen koreografian kanssa muodostavat sykähdyttäviä kokonaisuuksia. On myös ihanaa, että niin onnistumiset kuin pettymyksetkin jaetaan yhdessä joukkueen kanssa.

Oma luisteluhistoria
Olen luistellut SM-junioreissa Oulussa vuosina 2009–2015.

Paras luistelumuisto
Paras luistelumuisto omalta luistelijauralta on joukkueen pitkäjänteisen työn jälkeen SM-pronssimitalin voittaminen vuonna 2015.

Koulutus
Valmentajan ammattitutkinto (OSAO). Muodostelmaluistelun II-tason valmentajakoulutus (Suomen Taitoluisteluliitto) sekä muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia