Sini Lagercrantz

Mukana joukkueiden Dream Edges ja Dream Edges valmennustiimeissä.

Parasta valmentamisessa
Parasta valmentamisessa on saada luoda ”tyhjästä" jotakin hienoa ja nähdä, miten luistelijat herättävät ajatukset henkiin jäällä ja kehittyvät kauden aikana.

Aloitin valmentamisen vuonna 2001 Turussa, josta tie vei hetkeksi Ouluun SM-junioreiden valmentajaksi. Sieltä palattuani valmensin opintojen ohella TRT:ssä ja Kaarinassa lähes kaikkea mahdollista muokkakoulusta ja kansallisista senioreista SM-joukkueisiin.

Kaarinassa olen valmentanut ensimmäistä kertaa kaudella 2011–2012, jolloin toimin SM-noviisien ja minoreiden tekniikkavalmentajana. Vuonna 2015 aloitin uudelleen yhden kauden kestäneen valmennustauon jälkeen.

Muodostelmaluistelussa hienointa 
Muodostelmaluistelussa on hienointa se miten musiikista, puvuista ja ohjelmista muodostuu kokonaisuuksia, joissa koko joukkue puhaltaa yhteen hiileen ja niin pienistä osiosta tulee itseään suurempi kokonaisuus.

Oma luisteluhistoria
Olen aloittanut yksinluistelijana Turun Riennon Taitoluistelijoissa 4-vuotiaana, josta 12-vuotiaana siirryin muodostelmaluistelun puolelle. Jatkoin TRT:ssä SM-seniorisarjaan saakka ja lopetin aktiiviurani vuonna 2005 silloisen Festa Aboensian -joukkueen hajotessa. Kilpaura jatkui kansallisissa senioreissa ja Mastersissa, viimeisimmät kisani luistelin keväällä 2014.

Paras luistelumuisto
SM-junioreissa valintakilpailuissa saavutettu pronssi kaudella 2002-2003. 

Koulutus
Olen käynyt Taitoluisteluliiton 2. tason koulutuksen muodostelmaluistelussa ja olen SM-tason tekninen spesialisti. Siviiliammatiltani olen lääkäri ja olen tällä hetkellä äitiyslomalla erikoistuvan lääkärin virasta TYKS Radiologialla.