Edustusjoukkue Dream Edges

Dream Edges 2022 - 2023
Lyhytohjelman teema: Sukupuolensa vanki
Kuva: Ville Vairinen Photography

Dream Edges -  seuran edustusjoukkue 

 

Dream Edges on seuramme SM-seniorijoukkue, eli joukkue kilpailee muodostelmaluistelun pääsarjassa. Joukkueen luistelijat kuuluvat Turun Seudun Urheiluakatemiaan, ja meillä on kunnia edustaa koko Lounais-Suomea olemalla alueen ainoa pääsarjajoukkue. 

Keväällä 2021 perustetun joukkueen lähivuosien tavoitteena on nousta Suomen kärkeen ja päästä kilpailemaan aikuisten MM-mitaleista. Toinen tärkeä tavoite on tuoda naisten huippu-urheilua esiin niin alueellisesti kuin kansallisestikin. 

Kaudella 2022-2023 joukkueeseen kuuluu 22 urheilijaa, joiden viikottainen harjoitusmäärä on noin 20 tuntia. Jääharjoittelun lisäksi valmentautuminen koostuu voima- ja liikkuvuusharjoittelusta, baletista, lajioheisharjoittelusta, psyykkisestä valmennuksesta ja ravintovalmennuksesta. 

Pääsarjatasolla valmennus on urheilijakeskeistä, tavoitteena fyysisesti ja psyykkisesti vahva joukkue joka omalla luovalla tyylillään erottuu edukseen. Joukkueessa vahva yhteenkuuluvuus ja avoin ilmapiiri ovat meille tärkeitä arvoja, joita vaalitaan arjessa. 

 

Valmennus: Vastuuvalmentaja Siiri Eskelinen, Sini Lagercrantz ja Tiina Turunen (Äitiyslomalla) (valmentajaesittelyt ja yhteystiedot)

 

Baletti: Anandah Kononen

Fysiikkavalmennus: Helena Hahtokari

Ravintovalmennus: Laura Mierlahti Turun Seudun Urheiluakatemia

 

Joukkueenjohtajat: Marika Palken ja Satu Töykkälä

 

Instagram: @dreamedgessenior

 

 

 

 

Dream Edges 2022 - 2023
Vapaaohjelman teema: Seili -sielujen saari
Kuva: Ville Vairinen Photography
Edustusjoukkue Dream Edges 2022 - 2023
Edustusjoukkue Dream Edges 2021 - 2022
Kuva Ville Vairinen Photography
Edustusjoukkue Dream Edges 2021 - 2022
Kuva Ville Vairinen Photography